سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم در حماسه سیاسی
وظیفه ما مردم ایران در حماسه سیاسی چیست؟ 
قالب وبلاگ

بسم الله

مراقب باشید صحبت های دشمن را تکرار نکنید...

پ.ن : یکی از شایعاتی که می‌تواند در فضای انتخابات تأثیرگذار باشد، شایعه‌ی حمایت رهبری از نامزدی خاص و یا اطلاع از رأی رهبر انقلاب اسلامی در انتخابات است.


[ یکشنبه 92/3/5 ] [ 4:39 عصر ] [ سرباز سایبری ] [ نظر ]

بسم الله

سلام علیکم

هر چه به روز انتخابات نزدیک تر می شویم

شور و شوق انتخاب نیز بیشتر می شود

و هر کسی بر اساس علاقه و معیارهایش فردی را اصلح می داند

اما چه بد که

 گاها دیده می شود تفکر خود را تحمیل می کند

آن هم با رفتارهای ناشایست!اصلا!

با کلام های نادرست!

با توهین به دیگر نامزدها!


که همه این موارد ریشه در بی اخلاقی و غرور دارد

چون فرد فکر می کند تنها اوست که صحیح تفکر می کند


بیاییم این روزها

دوستی ها - فامیلی ها - خانواده بودن ها

را فراموش نکنیم

اخلاق را فراموش نکنیم

و دل ها را نشکنیم

با ادب اسلامی در این گفتمان ها شرکت کنیم

* سرباز سایبری


[ شنبه 92/3/4 ] [ 8:15 عصر ] [ سرباز سایبری ] [ نظر ]

بسم الله

همه ما می دانیم انتخاب اصلح در حماسه سیاسی تکلیف مهمی است

اما ما در این سختی باید چه کنیم؟

آیا عرصه را خالی گذاریم؟ و رفع تکلیف کنیم؟

نظر بزرگان ما چیست؟


* مقام معظم رهبری:

ما به خاطر احتمال اشتباه نمی‌توانیم دست از تحقیق برداریم و یا از انجام تکلیف اجتماعی خود صرف نطر کنیم؛ بلکه لازم است تا رسیدن به حجت شرعی و در حد توان به دنبال شناختن کاندیدای اصلح باشیم.

* آیت‌الله مصباح یزدی :

با پیش‌گرفتن چنین شیوه‌ای در انتخاب کاندیدای اصلح عسر و حرج پیش نخواهد آمد و حتی در صورت انتخاب نادرست، ما نه تنها در پیشگاه الهی مورد مؤاخذه نیستیم، بلکه مأجور هم خواهیم بود؛ هم‌چنان‌که در احکام فردی هم این‌چنین است.

* باید توجه داشته باشیم که منظور از اصلح، اصلح نسبی است و انتظار این‌که یک انسان عادی و غیر معصوم عاری از هر ضعف و اشتباهی باشد، خطاست. بر همین اساس ما باید در میان کاندیداهای موجود به دنبال انتخاب فردی باشیم که بیش از سایرین به نفع اسلام و مسلمین باشد؛ هر چند ممکن این فرد دارای نقاط ضعفی نیز باشد.

*ما نباید از این مسأله غافل شویم که همه ما انسان‌های ضعیفی هستیم که به کمک‌های خداوند نیازمندیم و باید در هر کاری به او توکل کنیم و از دعا و تضرع و توسل به ائمه و اولیاء الهی غافل نشویم.


[ شنبه 92/3/4 ] [ 5:51 عصر ] [ سرباز سایبری ] [ نظر ]

بسم الله

آیت‌الله مصباح یزدی:

آسیب‌هایی که ممکن است نتیجه انتخابات را تحت تأثیر قرار دهد و ما باید از آنها پرهیز کنیم:

را می‌توان به چند بخش تقسیم  کرد:

بخش اول نقاط ویژگی‌های شخصیتی هر یک از کاندیدای مورد نظر ما است. یک شخص ممکن است در کنار محاسن فراوانی که دارد، یک عیب داشته باشد، که همه آن محاسن را تحت‌الشعاع قرار دهد.

وی غرور و خود بزرگ‌بینی را به عنوان بزرگ‌ترین عیب انسان برشمرد و گفت: این عیب چشم و گوش انسان را به روی واقعیت‌ها می‌بندد و موجب می‌شود خود را تافته جدا بافته و برتر از دیگران بداند. این عیب که نمونه‌هایی از آن را در برخی مسئولان 30 ساله اخیر می‌توان سراغ گرفت، به حدی خطرناک است که طولانی‌ترین خطبه نهج‌البلاغه با عنوان قاصعه به این امر و نتایج زیان‌بار آن اختصاص یافته است.

علامه مصباح یزدی افزود: غرور، استبداد به رأی را به دنبال دارد و موجب می‌شود شخصی که مبتلا به این صفت شده خود را از مشورت با دیگران بی نیاز دانسته و برای نظرات دیگران ارزشی قایل نباشد.

استاد حوزه علمیه دومین بخش از آُسیب‌هابی که انتخابات را تهدید می‌کند،‌مربوط به انتخاب‌کنندگان دانست، و گفت: اهمیت ندادن به شناخت اصلح و یا انتخاب کردن بر اساس تمایلات و تعلقات آفتی است که ممکن است انتخاب‌کنندگان به آن مبتلا شوند و ما نباید از این خطر غافل باشیم.

وی سومین آسیب را از ناحیه عوامل پیرامونی از قبیل تبلیغات عنوان کرد، و افزود: ممکن است شرایط به گونه‌ای ترتیب داده شود که افرادی که در صدد شناخت فرد اصلح برآمده‌اند، به اشتباه بیافتند. نقش تبلیغات در این زمینه به حدی است که می‌تواند کسی مثل حضرت امیر ـ‌علیه‌السلام‌ـ را تارک‌الصلاة معرفی کند!

علامه مصباح یزدی با اشاره به اخبار متضادی که از طریق بعضی رسانه‌ها و مطبوعات منتشر می‌شود، گفت: برای در امان ماندن از اشتباه ناشی از تبلیغات یا اخبار نادرست باید به منابع و افراد مطمئن و مورد وثوق مراجعه کنیم.

عضو مجلس خبرگان رهبری هم‌چنین گفت: البته در مراجعه به این منابع و افراد هم نباید ساده‌انگارانه به هر گفته‌ای اعتماد کنیم و باید دقت داشته باشیم که منابع اطلاعات ایشان به آفت خطا و تحریف مبتلا نشده باشند.


[ شنبه 92/3/4 ] [ 5:46 عصر ] [ سرباز سایبری ] [ نظر ]

بسم الله

خواسته‌ها و تمایلات درونی و عادت‌های انسان از عواملی هستند که می‌تواند شناخت او را به انحراف بکشاند و یا بعد از شناخت درست، رفتاری بر خلاف آن را موجب شود. مثلاً ممکن است کسی بداند که فلان غذا برای سلامتی او مضر است، اما چون آن غذا را دوست دارد به شناخت خود توجه نکرده و از آن غذا استفاده کند.

علامه مصباح یزدی علاقمندی و تعلق خاطر را از عوامل مؤثر در شناخت و یا نادیده گرفتن آن عنوان کرد و افزود:

امور مختلفی موجب به وجود آمدن علاقه بین افراد می‌شود که از جمله آنها می‌توان به دریافت کمک‌های مالی، وابستگی به پست و مقام و یا تعریف و تمجیدهای دیگران اشاره کرد.

 چگونه می‌توان سرنوشت هفتاد میلیون مسلمان را به دست کسی سپرد که تحت تأثیر چنین عواملی است و برای رسیدن به علایق خود حاضر است دست به هر کاری بزند؟

 البته ممکن است افراد متدین و حزب‌اللهی به این واسطه که کسی به نظام و اسلام خدمتی کرده، نسبت به او محبت داشته باشند؛ اما نباید از این نکته غفلت کنیم که افراط در همین محبت مقدس که بر اساس ارزش‌های اسلامی ایجاد شده، می‌تواند مانع دیدن نقاط ضعف و یا مقایسه فرد مورد نظر با دیگران شده و از همین رو در تصمیم‌گیری صحیح تأثیر منفی داشته باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این‌که این عوامل علاوه بر تأثیرگذاری در شناخت انسان می‌تواند مانع انتخاب صحیح وی پس از شناخت درست شوند، گفت: هیچ یک از ما از آسیب این عوامل در امان نیستیم و برای این‌که تحت تأثیر احساسات، تمایلات، رفاقت‌ها و علاقمندی‌های خود قرار نگیریم، باید از طریق خودسازی آنها را کنترل کنیم.

استاد اخلاق حوزه علمیه افزود: برای این‌که انتخاب درستی داشته باشیم، لازم است مجموع مزایا و محاسن یک فرد و نقاط قوت و ضعف او را در نظر بگیریم و سپس حاصل جمع آنها را با افراد دیگر مقایسه کنیم، تا بتوانیم از میان افراد مختلف، بهترین گزینه را بشناسیم.

آیت‌الله مصباح یزدی


[ شنبه 92/3/4 ] [ 5:43 عصر ] [ سرباز سایبری ] [ نظر ]
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

آرشیو مطالب
امکانات وب


بازدید امروز: 92
بازدید دیروز: 0
کل بازدیدها: 60164